1. Opeenvolging van cyclonen in Mozambique "zonder weerga" | Weernieuws | Wetenschap & Planeet  Het Laatste Nieuws
  2. Mozambique opnieuw getroffen door cycloon  De Standaard
  3. Mozambique voor tweede keer in een maand getroffen door zwaarste cycloon ooit  De Tijd
  4. Cycloon Kenneth bereikt kust van Mozambique, vrees voor verwoestingen en overstromingen  Het Laatste Nieuws
  5. VN onderzoekt berichten van seksueel misbruik slachtoffers cycloon Idai  NU.nl
  6. Hele verhaal bekijken via Google Nieuws

Privacy settings

De Verenigde Naties hebben vrijdag aangekondigd onderzoek te gaan doen naar vermeende seksuele uitbuiting van slachtoffers van cycloon Idai in Mozambique.De Verenigde Naties hebben vrijdag aangekondigd onderzoek te gaan doen naar vermeende seksuele uitbuiting van slachtoffers van cycloon Idai in Mozambique.

VN onderzoekt berichten van seksueel misbruik slachtoffers cycloon Idai | NU - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Met windsnelheden tot 280 kilometer per uur is de tropische storm Kenneth aan land gegaan in het Afrikaanse Mozambique. Dat meldt de nationale rampendienst van het land.Met windsnelheden tot 280 kilometer per uur is de tropische storm Kenneth aan land gegaan in het Afrikaanse Mozambique. Dat meldt de nationale rampendienst van het land.

Cycloon Kenneth raast over Mozambique | RTL Nieuws

Zes weken geleden werd Mozambique al getroffen door de verwoestende orkaan Idai. De autoriteiten zeggen dat ze nu beter zijn voorbereid op het natuurgeweld.

Omvang schade orkaan Kenneth in Mozambique nog onduidelijk | NOS

“"Kenneth’s landfall in Mozambique as a Category 4 storm with 140 mph winds makes it the strongest landfalling tropical cyclone ever observed in mainland southeast Africa." There's also good reason to believe climate change made #CycloneKenneth worse: https://t.co/kNZRsLlKlM”

Eric Holthaus on Twitter: ""Kenneth’s landfall in Mozambique as a Category 4 storm with 140 mph winds makes it the strongest landfalling tropical cyclone ever observed in mainland southeast Africa." There's also good reason to believe climate change made #CycloneKenneth worse: https://t.co/kNZRsLlKlM"

“Parts of Mozambique are getting a year's worth of rain in a day as Cyclone Kenneth hammers one of the poorest corners of the world. When we talk about climate justice... https://t.co/qTHR9VWk3q”

Bill McKibben on Twitter: "Parts of Mozambique are getting a year's worth of rain in a day as Cyclone Kenneth hammers one of the poorest corners of the world. When we talk about climate justice... https://t.co/qTHR9VWk3q"

“Cyclone Kenneth Hits Mozambique After Lashing Comoros https://t.co/VwyefLZgtr”

David Coltart on Twitter: "Cyclone Kenneth Hits Mozambique After Lashing Comoros https://t.co/VwyefLZgtr"

“Cyclone Kenneth has hit Mozambique, still reeling from Cyclone Idai. Rainfall of up to 30 inches (yes) expected in the coming days. https://t.co/N5wxVybRZT”

Carl Zimmer on Twitter: "Cyclone Kenneth has hit Mozambique, still reeling from Cyclone Idai. Rainfall of up to 30 inches (yes) expected in the coming days. https://t.co/N5wxVybRZT"

De tropische storm Kenneth, die in het noorden van Mozambique aan land is gekomen, heeft tot nu toe één dodelijk slachtoffer geeist. Een vrouw in de stad…De tropische storm Kenneth, die in het noorden van Mozambique aan land is gekomen, heeft tot nu toe één dodelijk slachtoffer geeist. Een vrouw in de stad Pemba kwam om het leven door een vallende boom. De Verenigde Naties waarschuwen voor „zware overstromingen” die het gevolg kunnen zijn van langdurige regenval als gevolg van de cycloon. De regio ten zuiden van het gebied dat nu door Kenneth wordt…

Overstromingen dreigen door nieuwe cycloon - NRC

Met windsnelheden tot 280 kilometer per uur is de tropische storm Kenneth aan land gegaan in het Afrikaanse Mozambique. Dat meldt de nationale rampendienst van het land. Naar schatting 680.000 mensen worden bedreigd door de harde wind en enorme hoeveelheden regen die naar verwachting voor verwoestingen en overstromingen zorgen. Ongeveer 30.000 mensen zijn inmiddels geëvacueerd.Met windsnelheden tot 280 kilometer per uur is de tropische storm Kenneth aan land gegaan in het Afrikaanse Mozambique. Dat meldt de nationale rampendienst van het land. Naar schatting 680.000 mensen worden bedreigd door de harde wind en enorme hoeveelheden regen die naar verwachting voor verwoestingen en overstromingen zorgen. Ongeveer 30.000 mensen zijn inmiddels geëvacueerd.

Mozambique wordt opnieuw getroffen door een cycloon, ditmaal in het noorden. Morgen komt de cycloon aan land en de kans op overstromingen is groot.Mozambique wordt opnieuw getroffen door een cycloon, ditmaal in het noorden. Morgen komt de cycloon aan land en de kans op overstromingen is groot.

Opnieuw cycloon naar Mozambique - Nu wordt het noorden getroffen

De cycloon Kenneth ging donderdag aan land in het straatarme land. Dat is nog altijd aan het bekomen van de doortocht van de cycloon Idai vorige maand.

Mozambique voor tweede keer in een maand getroffen door zwaarste cycloon ooit | De Tijd

De cycloon Kenneth heeft in Mozambique en op de Comoren meerdere levens geëist, en veel schade aangericht. De regio is nog niet eens hersteld van de doorto...De cycloon Kenneth heeft in Mozambique en op de Comoren meerdere levens geëist, en veel schade aangericht. De regio is nog niet eens hersteld van de doorto...

Mozambique opnieuw getroffen door cycloon - De Standaard

Het zuidoostelijk deel van het land werd zes weken geleden nog getroffen door de verwoestende orkaan Idai. Nu is orkaan Kenneth aangekomen aan de noordoostkust.

Mozambique weer getroffen door orkaan, zwaarste uit Afrikaanse geschiedenis | NOS